Onze Bungalow

Onze bungalow is een vrijstaande bungalow van het type Castra. De bungalow is volledig gemoderniseerd en heeft als enige Castra geen stapelbed meer. Er is een ruime woonkamer met een moderne keuken. Er zijn twee slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoons boxspring. In de andere slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden. Er is in beide slaapkamers voldoende kastruimte.

De keuken is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Een inbouwmagnetron met grillfunctie, een inductiekookplaat en een vaatwasser zijn aanwezig. Er zijn drie koffieapparaten (een Senseo, een Nespressomachine en een filterkoffieapparaat met thermoskan), een broodrooster, citruspers en een waterkoker.

We hebben een eigen router met snelle Wifi. De TV is een smart TV , dus u kunt de TV koppelen aan uw Netflix account of b.v. Ziggo Go.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche met een thermostaatkraan en een regendouche.

Buiten is er een ruim terras en een flinke tuin met gras rond de woning. Er zijn zes terrasstoelen en er is een parasol tot uw beschikking. Naast de bungalow staat een klein schuurtje voor twee fietsen. In de schuur is stroom aanwezig om uw elektrische fiets op te laden

Onze bungalow is huisdiervrij en rookvrij.